ΑΕΚ: Θλάση οι Σιντιμπέ και Άμραμπατ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 19:10 ΑΕΚ: Θλάση οι Σιντιμπέ και Άμραμπατ

Μια πολύ όμορφη βραδιά για την ΑΕΚ, με τη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ, είχε και τα… μελανά της σημεία. Σιντιμπέ και Αμραμπατ αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών και σήμερα υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, που έδειξαν θλάση.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έχει υποστεί θλάση στο δεξί γαστροκνημιο. Το πρόβλημα δεν είναι ελαφρύ και θεωρείται δεδομένο ότι ο Γάλλος μπακ θα χάσει τα ματς με Βόλο και Άρη.

Την ίδια στιγμή, θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί τετρακεφαλο έδειξαν οι εξετάσεις του Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα χάσει σίγουρα το ματς της ΑΕΚ στον Βόλο, ενώ συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να προλάβει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση