Europa League και Conference League: «Κλείδωσαν» τα ζευγάρια των ημιτελικών - Πότε θα γίνουν τα ματς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 09:45 Europa League και Conference League: «Κλείδωσαν» τα ζευγάρια των ημιτελικών - Πότε θα γίνουν τα ματς

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ της Πέμπτης η φάση των «8» του Europa και Conference League και «κλείδωσαν» οι ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά.

Η Ρόμα πήρε το τελευταίο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Europa League, επικρατώντας στην παράταση με σκορ 4-1 τη Φέγενορντ.

Η Βασιλεία συμπλήρωσε την 4άδα στο Conference League με νίκη στη παράταση κόντρα στη Νις και σκορ 2-1.

Στη φάση των ημιτελικών του Europa League, η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη, η οποία νίκησε με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα θα κοντραριστεί με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο Conference League, η Αλκμάαρ των Ελλήνων θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ και η Φιορεντίνα τη Βασιλεία.

Τα πρώτα ματς

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 Μαΐου και οι ρεβάνς στις 18 Μαΐου και στις δύο διοργανώσεις.

Ο τελικός του Europa League είναι προγραμματισμένος για τις 31 Μαΐου και ο τελικός του Conference League για τις 7 Ιουνίου.

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Europa League

Γιουβέντους – Σεβίλλη

Ρόμα – Λεβερκούζεν

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Conference League

Φιορεντίνα – Βασιλεία

Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση