Τέλος ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 19:23 Τέλος ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό

Έξι μήνες μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα, αποτελεί παρελθόν

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Το Gazzetta σας είχε μεταφέρει τις προηγούμενες ημέρες πως η ατμόσφαιρα ήταν βαριά γύρω από τον Αμερικανό, μετά και το τρίτο του πειθαρχικό παράπτωμα και όπως δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, οι εξελίξεις ήρθαν σύντομα.

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό είχε γίνει η αρχή, με τον Μπέικον να μη δέχεται να μπει στο ματς, τρία λεπτά πριν τη λήξη του και ενώ όλα είχαν κριθεί, παρά την κλήση του Ράντονιτς.

Η συνέχεια έγινε στο Μονακό, όπου με τον πρώην συμπαίκτη του, Μάικ Τζέιμς ξενύχτησε και έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Τότε του είχε επιβληθεί πρόστιμο αλλά το τρίτο συμβάν ήταν αυτό που εξάντλησε την υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση