Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Γκραν Πρι σπάθης γυναικών της Σεούλ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 14:37 Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Γκραν Πρι σπάθης γυναικών της Σεούλ

Η Δώρα Γκουντούρα κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την κορυφή στο Γκραν Πρι σπάθης γυναικών της Σεούλ.

Η Δώρα Γκουντούρα πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις στη Σεούλ, φτάνοντας πανάξια στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξιφασκίας έφτασε στον τελικό, αποκλείοντας το No.1 του κόσμου. Στον τελικό αντιμετώπισε τη Γαλλίζα Σάρα Μπαλζέρ και με ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 11-15 και να ανέβει στην κορυφή.

Η Δώρα Γκουντούρα πήρε πολύτιμους πόντους για το Ολυμπιακό ράνκινγκ, καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας σπάθης εντός της περιόδου Ολυμπιακής πρόκρισης που ξεκίνησε στις 3 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου του 2024.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση