Στέφανος Τσιτσιπάς - Λορέντζο Μουζέτι 2-0: Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στα προημιτελικά στη Ρώμη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 09:32 Στέφανος Τσιτσιπάς - Λορέντζο Μουζέτι 2-0: Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στα προημιτελικά στη Ρώμη

Ο Λορέντζο Μουζέτι ζόρισε αρκετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia, που γίνεται στη Ρώμη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το 2/2 κόντρα στους Ιταλούς που βρέθηκαν μπροστά του Internazionali BNL d’ Italia. Μετά τον Λορέντζο Σονέγκο, ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε και τον Λορέντζο Μουζέτι (7-5, 7-5) κι έφτασε στα προημιτελικά του τουρνουά στη Ρώμη.

Στη φάση των «8», ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς. Ο 26χρονος Κροάτης βρίσκεται στο Νο16 της Παγκόσμιας κατάταξης και μετρά τρεις νίκες σε πέντε αγώνες με τον Έλληνα πρωταθλητή.

Στα του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά και με γρήγορο break προηγήθηκε 3-0 game του Μουζέτι. Στη συνέχεια όμως δεν δέχθηκε τις ευκαιρίες του για break και στο έβδομο game ο 21χρονος Ιταλός το πήρε πίσω, μείωσε σε 4-3 και τελικά ισοφάρισε σε 5-5. Οι δυο αθλητές κράτησαν στα επόμενα game το σερβίς τους μέχρι το δωδέκατο, όπου ο Τσιτσιπάς έκανε το δεύτερο break του για το 7-5.

Στο δεύτερο σετ, ο Μουζέτι μπήκε με break και έφτασε στο 2-0. Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να ισοφαρίσει (3-3) και να φτάσει στο 4-3. Ο Μουζέτι όμως ισοφάρισε ξανά σε 5-5, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το break κι έφτασε και πάλι στο 7-5 και στη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση