Ο Κώστας Σλούκας ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2023

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 10:09 Ο Κώστας Σλούκας ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2023

Μεγάλη απουσία θα έχει -όπως όλα δείχνουν- η εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ 2023. Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να μην ενισχύσει την προσπάθεια της “γαλανόλευκης” στο παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Κώστας Σλούκας συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει με την Εθνηική Ελλάδας στο προσεχές Μουντομπάσετ.

Ο 33χρονος γκαρντ προέρχεται από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν με τον Ολυμπιακό, στην παρούσα φάση είναι free agent και λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιο και του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους σκέφτεται να μην ακολουθήσει την Γαλανόλευκη στο παγκόσμιο Κύπελλο (25/08 – 10/09).

Παρά την προσπάθεια που θα γίνει για να αλλάξει γνώμη ο παίκτης, αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι η Εθνική θα αγωνιστεί χωρίς τον Κώστα Σλούκα στο Μουντομπάσκετ. Να τονίσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την Γαλανόλευκη και ότι πρόκειται απλά για ένα διάλειμμα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση