Ντίνος Μήτογλου: Η ώρα της ακροαματικής διαδικασία στο CAS

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 09:51 Ντίνος Μήτογλου: Η ώρα της ακροαματικής διαδικασία στο CAS

Σημαντική ημέρα η σημερινή (04.07) για τον Ντίνο Μήτογλου, μιας και έχει οριστεί να γίνει η ακροαματική διαδικασία στο CAS για την έφεση που έχει ασκήσει ο διεθνής φόργουορντ, κατά της πρωτόδικής απόφασης για την υπόθεση του ντόπινγκ.

Θυμίζουμε ότι ο Ντίνος Μήτογλου είχε κριθεί ένοχος για την υπόθεση ντοπινγκ και τιμωρηθεί από την FIBA με αποκλεισμό 32 μηνών από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Η απόφαση που θα βγει, θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Φυσικά, μετά την απόφαση θα δρομολογηθούν και οι όποιες εξελίξεις για το μέλλον του στα παρκέ.

Ο Έλληνας άσος έχει επιλέξει να τον εκπροσωπήσει ο Αλέξης Κούγιας στην προσπάθεια που θα κάνει για να πέσει η ποινή του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση