Οι legends του Euro 2004 δείπνησαν με θέα την Ακρόπολη στην επέτειο της κατάκτησης του τροπαίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 23:02 Οι legends του Euro 2004 δείπνησαν με θέα την Ακρόπολη στην επέτειο της κατάκτησης του τροπαίου

Οι Έλληνες legends που κατέκτησαν το Euro 2004, τον σπουδαιότερο τίτλο στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας, θέλησαν να δειπνήσουν με θέα την Ακρόπολη στην επέτειο των 19 χρόνων από την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου στις 04/07 του 2004 έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, όταν στον «μεγάλο» τελικό του Euro, οι ποδοσφαιριστές του Ότο Ρεχάγκελ επικράτησαν 1-0 της Πορτογαλίας ολοκληρώνοντας το θαύμα. 

Κάπως έτσι στην επέτειο από τα 19 χρόνια που συμπληρώνονται από την ημερομηνία σταθμό του ελληνικού αθλητισμού, οι «legends» της εποποιίας του 2004 δείπνησαν παρέα, έχοντας θέα την Ακρόπολη και φυσικά με το βαρύτιμο τρόπαιο σε περίοπτη θέση.

Κάπως έτσι όλοι τους είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν όλα όσα έζησαν εκείνο το καλοκαίρι, με τους ίδιους να ανεβάζουν και μια σχετική φωτογραφία στα social media.

 
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση