Ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα διανύσει την διαδρομή Χανιά – Σητεία κολυμπώντας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 20:59 Ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα διανύσει την διαδρομή Χανιά – Σητεία κολυμπώντας

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα προβεί σε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο και τολμηρό εγχείρημά, αφού ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης θα διανύσει τη θαλάσσια διαδρομή Χανιά – Σητεία κολυμπώντας.

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης κολύμβησης θέλησε να γνωστοποιήσει την εν λόγω του απόφαση σε επίσκεψη του στο δημαρχείο Ρεθύμνου και στον δήμαρχο της Πόλης Γιώργη Μαρινάκη.

Τον Ταϊγανίδη συνόδευε ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστος Τζαμούσης, ενώ στη συνεργασία του χρυσού παραολυμπιονίκη με τον δήμαρχο, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου, Δημήτρης Τσαχάκης και ο εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Λαχνιδάκης.

Όπως είναι λογικό ο Γιώργης Μαρινάκης υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το θαρραλέο αυτό εγχείρημα του  παραολυμπιονίκη, ενώ παράλληλα τον διαβεβαίωσε ότι ο δήμος Ρεθύμνης θα συνδράμει την προσπάθεια του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση