Ο Ντίνος Μήτογλου επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 14:09 Ο Ντίνος Μήτογλου επέστρεψε στον Παναθηναϊκό

Ένα 24ωρο μετά την απόφαση του CAS και την ελάττωση της ποινής του, ο Ντίνος Μήτογλου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορέσει και πάλι ο Ντίνος Μήτογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε για τρία χρόνια στο “τριφύλλι” κι έτσι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά από δυο χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Ντίνος Μήτογλου έκανε προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο σχετικά με τη ποινή του αποκλεισμού του από τα παρκέ για 32 μήνες (είχε τιμωρηθεί τον Μάρτιο του 2022, όταν ανιχνεύθηκε θετικός σε δείγμα απαγορευμένης ουσίας), με την απόφαση από το CAS να μειώνει την τιμωρία σε 16 μήνες και να τον κάνει… διαθέσιμο -για να αγωνιστεί- από τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε ταχύτατα και “έκλεισε” τον παίκτη, βάζοντας έναν Έλληνα διεθνή στο ρόστερ της ομάδας. Έτσι, απομένουν οι ανακοινώσεις, για να “κλείσει” και επίσημα αυτή υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση