Ντίνος Μήτογλου: «Όνειρο μου να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 17:16 Ντίνος Μήτογλου: «Όνειρο μου να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική»

Ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον 27χρονο αθλητή να δηλώνει μέσω social media πως αποτελούσε όνειρο του να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Ο Μήτογλου ο οποίος είδε την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους να μειώνεται, θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή Δημήτρη Ιτούδη να υπολογίζει κανονικά τον ύψους 2,10 μέτρα αθλητή, παρά την απραξία ενός έτους που είχε.

Μάλιστα ο Μήτογλου ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επιλογή του στην αποστολή της «γαλανόλευκης» μέσω social media ανέφερε πως αποτελούσε όνειρο του να βρεθεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ελλάδας, ευχαριστώντας παράλληλα όσους στάθηκαν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση