Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: Σφραγίζει την επιστροφή στους ευρωπαϊκούς ομίλους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 11:24 Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: Σφραγίζει την επιστροφή στους ευρωπαϊκούς ομίλους

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (1/8, 20:30, CosmoteSports 1HD) την Ντνίπρο στην κατάμεστη Λεωφόρο στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με το 1,5 πόδι στον τρίτο προκριματικό του Champions League και στην επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους, ύστερα από 7 χρόνια, μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Κόζιτσε.

Η πρόκριση επί της Ντνίπρο θα εξασφαλίσει στους «πράσινους» την παρουσία τους μίνιμουμ στο group stage του Europa League κι από εκεί και πέρα θα τους προσφέρει την άνεση να παίξουν χωρίς άγχος στα δύο επόμενα παιχνίδια με την Μαρσέιγ, κυνηγώντας μία μεγάλη υπέρβαση.

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με τον πρώτο αγώνα. Η σίγουρη αλλαγή είναι ο τραυματίας Μπαρτ Σένκεφελντ, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Τιν Γεντβάι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει το ίδιο σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι Μπρινιόλι, με τους Γιάννη Κώτσιρα και Χουάνκαρ  στα άκρα της άμυνας και τον Χόρντουρ Μάγκνουσον δίπλα στον Γεντβάι. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ρουμπέν Πέρεθ θα ξεκινήσει στο «6», με τον Τόνι Βιλένα δίπλα του ως καθαρό «8άρι» και τον Φίλιπ Τζούριτσιτς στη θέση του επιτελικού μέσου.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, αριστερά θα παραμείνει βασικός ο Μπερνάρ Ντουάρτε (με τον Βέρμπιτς «αουτσάιντερ» για τη θέση), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αντράζ Σπόραρ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συγκροτούν οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης και Σπόραρ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντόμινικ Σάαλ, Μαρσέλ Ούνγκερ και 4ο τον Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Σάσα Στάγκεμαν και AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση