Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: «Με τροφική δηλητηρίαση οκτώ παίκτες των Ουκρανών»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 14:41 Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: «Με τροφική δηλητηρίαση οκτώ παίκτες των Ουκρανών»

Πολύ σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην Ντνίπρο λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό δημοσιογράφο, Βολοντίμιτ Ζβέροφ, 15 μέλη της αποστολής της Ντνίπρο, εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης κατά τη διανυκτέρευσή τους στην Αθήνα.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ονόματα των παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και μένει να φανεί πλέον πως θα παραταχθούν οι Ουκρανοί απόψε (20:30) στη Λεωφόρο κόντρα στους πράσινους, οι οποίοι μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση