Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το «πακέτο» των ομίλων και στοχεύει σε έσοδα «μαμούθ» στο Champions League

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 11:11 Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το «πακέτο» των ομίλων και στοχεύει σε έσοδα «μαμούθ» στο Champions League

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε επί της Ντνίπρο στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ για να πλησιάσει στο… όνειρο των ομίλων της διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά το άγχος θα είναι όμως στον αντίπαλο, αφού ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League και θα ψάξει την υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ, η οποία μπορεί να τον οδηγήσει στου “χρυσοφόρους” ομίλους του Champions League.

Με την πρόκριση επί της Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός έχει δεδομένα πια, έξτρα έσοδα της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρώπη, αλλά η πρόκριση επί της Μαρσέιγ και στη συνέχεια ως φαβορί στα πλέι οφ του Champions League, μπορούν να “εκτοξεύσουν” το ποσό στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Από εκεί και πέρα μάλιστα, μία απλή νίκη στη φάση των ομίλων προσφέρει 2,8 εκατομμύρια ευρώ και μία ισοπαλία, 930 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση