Νέα Φιλαδέλφεια: Το "αντίο" των ποδοσφαιρικών ομάδων στον δολοφονημένο οπαδό της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 14:21 Νέα Φιλαδέλφεια: Το "αντίο" των ποδοσφαιρικών ομάδων στον δολοφονημένο οπαδό της ΑΕΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ εξέδωσαν αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες. "Η ευχή 'ποτέ ξανά' πλέον δεν αρκεί...".

Το δικό τους "αντίο" στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια είπαν αρκετές ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, που θέλησαν να συλλυπηθούν για ακόμα ένα θύμα τυφλής οπαδικής βίας στη χώρα.

Ο Ολυμπιακός με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού και παράλληλα τόνισε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούν να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα βίας στο ποδόσφαιρο.

"Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του Ολυμπιακού στην οικογένεια του θύματος της τυφλής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα φαινόμενα που ποτίζουν θλίψη το λαοφιλέστερο άθλημα", αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις"

Οι "πράσινοι" υποστήριξαν ότι πρέπει όλος ο αθλητικός κόσμος να προχωρήσει σε ενέργειες εξάλειψης τέτοιων συμβάντων.

"Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη. Οφείλουμε άπαντες να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να βρούμε λύσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά τα εγκληματικά περιστατικά βίας", ανέφερε.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ας είναι οι τελευταίες σταγόνες δακρύων και αίματος που πνίγουν το κανονικό ποδόσφαιρο"

Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω social media για τα αιματηρά επεισόδια, γράφοντας: "Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη. Κουράγιο και στην δεύτερη οικογένεια του, ΑΕΚ. Ας είναι οι τελευταίες σταγόνες δακρύων και αίματος που πνίγουν το κανονικό ποδόσφαιρο, που όλοι αγαπάμε...", αναφέρει το μήνυμα.

"Η ευχή 'ποτέ ξανά' πλέον δεν αρκεί..."

Οι "κίτρινοι" από την πλευρά τους συσχέτισαν αυτήν τη δολοφονία με εκείνη του Άλκη Καμπανού πριν από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

"Μέχρι πότε θα θρηνούμε θύματα της τυφλής οπαδικής βίας; Μέχρι πότε... Η ευχή 'ποτέ ξανά' πλέον δεν αρκεί... Καλό ταξίδι Μιχάλη και καλή αντάμωση με τον Άλκη μας...", αναφέρει το ποστ.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση