Η Λίβερπουλ παίρνει τον Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον με ποσό ρεκόρ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 12:43 Η Λίβερπουλ παίρνει τον Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον με ποσό ρεκόρ (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Η Τσέλσι “κυνηγούσε” για αρκετό καιρό τον Μοϊσές Καϊσέδο, όμως η Λίβερπουλ συμφώνησε με την Μπράιτον για την αγορά του 21 ετών μέσου, με ένα ποσό-ρεκόρ για τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Λίβερπουλ κατέθεσε πρόταση ύψους 110 εκατ. λιρών (127 εκατ. ευρώ) στην Μπράιτον για την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο και ο νεαρός μέσος από το Εκουαδόρ αναμένεται να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία είναι τελειωμένη με την πρόταση της Λίβερπουλ να υπερτερεί κατά πολύ αυτής της Τσέλσι. Η μετεγγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, εκτός αν οι Λονδρέζοι κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και καταθέσουν μεγαλύτερη προσφορά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Λίβερπουλ, όμως αυτό φαίνεται πως θα γίνει μέσα στη μέρα, αφού ο Καϊσέδο αναμένεται να περάσει τις επόμενες ώρες από ιατρικές εξετάσεις.

Έτσι μετά τον ΜακΆλιστερ, η Λίβερπουλ θα αποκτήσει και το δεύτερο βασικό χαφ της περσινής Μπράιτον, ποντάροντας και στην ομοιογένεια των δύο ποδοσφαιριστών.

Την περασμένη σεζόν, ο Καϊσέδο έπαιξε σε 43 ματς με την Μπράιτον με 1 γκολ και 1 ασίστ. Είναι διεθνής από το 2020 με την Εθνική του Εκουαδόρ με απολογισμό 32 συμμετοχές και 3 γκολ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση