Απίθανη πρόκριση για τους «πράσινους» στα πλέι οφ του Champions League

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 09:22 Απίθανη πρόκριση για τους «πράσινους» στα πλέι οφ του Champions League

Ο Παναθηναϊκός ήταν “αλύγιστος” κόντρα στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ και παρά την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα των προκριματικών του Champions League από τους Μασσαλούς, βρήκε με πέναλτι το γκολ για το 2-1 και την παράταση, παίρνοντας την πρόκριση στη… ρωσική ρουλέτα των πέναλτι, με 5-3.

Η Μαρσέιγ “χτύπησε” δύο φορές με τον Ομπαμεγιάνγκ στο ξεκίνημα και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε ένα χέρι πέναλτι του Γεντουζί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, για να μείνει “ζωντανός” με τον Ιωαννίδη.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι, όπου ο Μπρινιόλι απέκρουσε την εκτέλεση του Γεντουζί, που έγινε μοιραίος για την ομάδα του και χάρισε στον Παναθηναϊκό μία ανεπανάληπτη πρόκριση. Οι “πράσινοι” πέρασαν έτσι στα play off του Champions League, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Μπράγκα για μία θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ και τα πέναλτι που χάρισαν την πρόκριση στον Παναθηναϊκό:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση