ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι ο Γκατσίνοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 10:19 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι ο Γκατσίνοβιτς

Χωρίς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο (17/9) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς,  ταλαιπωρείται από έναν μυικό τραυματισμό στα πλευρά και εκτός απροόπτου θα είναι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενο υποτροπής, με τον Γκατσίνοβιτς να αναμένεται να προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπράιτον.

Η απουσία του Σέρβου χαφ είναι σημαντική για την ΑΕΚ, μιας και ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς μέσους της Ένωσης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση