Ξεκινά η ανάπλαση της δυτικής εισόδου Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 12:38 Ξεκινά η ανάπλαση της δυτικής εισόδου Ελάτειας

Στόχος η εξεύρεση χρηματοδότησης και για την ανατολική…

Με χρηματοδότηση 140.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών και τα υπόλοιπα μέχρι του ποσού των 151.637,54 ευρώ από πόρους του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, ξεκινά με την υπογραφή της σύμβασης το έργο  της ανάπλασης της δυτικής εισόδου Ελάτειας, που αφορά 300μ. - μετά το όριο του σχεδίου πόλης - της επαρχιακής οδού που συνδέει την Ελάτεια με το Μόδι και την Κάτω Τιθορέα, καθώς και σε 65μ. εντός σχεδίου.

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν την κατασκευή πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού με την τοποθέτηση κυβόλιθων, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων και συγχρόνως την αισθητική αναβάθμιση της εισόδου της κωμόπολης.

«Η ανάπλαση των εισόδων της Ελάτειας αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, το οποίο δεσμευτήκαμε ότι θα ικανοποιήσουμε. Επόμενο βήμα μας είναι η εξεύρεση χρηματοδότησης και για την ανατολική είσοδο, προκειμένου να βελτιωθεί τόσο η καθημερινότητα των δημοτών όσο και η συνολική εικόνα της Κοινότητας», σημειώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση