Στέφανος Τσιτσιπάς: Συγκεντρώνει χρήματα για τους πληγέντες από πυρκαγιές και πλημμύρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 21:18 Στέφανος Τσιτσιπάς: Συγκεντρώνει χρήματα για τους πληγέντες από πυρκαγιές και πλημμύρες

Δείτε την ανάρτηση του Έλληνα τενίστα

Η Ελλάδα πέρασε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι λόγω των πυρκαγιών και ο Σεπτέμβριος μόνο καλύτερος δεν ήταν έπειτα από όσα έγιναν με τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς να πάρει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στους πληγέντες.

Τα όσα έγιναν και γίνονται στη χώρα μας δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό ότι παίρνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν στους πληγέντες, ζητώντας από όλους να συμμετάσχουν μαζί του σε αυτή την προσπάθεια.

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στο σχετικό μήνυμά του ο Τσιτσιπάς.

πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση