Παναθηναϊκός: Η νέα φανέλα της ομάδας μπάσκετ έχει πάνω της τον Παρθενώνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 21:09 Παναθηναϊκός: Η νέα φανέλα της ομάδας μπάσκετ έχει πάνω της τον Παρθενώνα

Στο μουσείο της Ακρόπολης έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και όχι τυχαία, αφού η νέα εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του “τριφυλλιού” φέρει πάνω της τον Παρθενώνα.

Η παρουσίαση έγινε σε σχετική τελετή στο μουσείο της Ακρόπολης, όπου φωτογραφήθηκε η νέα ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε μάλιστα και σχετικό video, για το οποίο έγραψε: “Η νέα μας φανέλα κουβαλάει την ιστορία μας. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει δυναμικά στη νέα σεζόν και η adidasHoops δημιουργεί και πάλι τη νέα μας εμφάνιση. Η ομάδα είναι έτοιμη να τη φορέσει στο γήπεδο!”.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση