Παναθηναϊκός – Κώστας Σλούκας: «Ανυπομονώ να φορέσω αυτή τη φανέλα στο γήπεδο»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 19:58 Παναθηναϊκός – Κώστας Σλούκας: «Ανυπομονώ να φορέσω αυτή τη φανέλα στο γήπεδο»

Ο Κώστας Σλούκας δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νέα φανέλα που παρουσίασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η οποία έχει πάνω της τον Παρθενώνα.

Μετά τη δήλωση ότι είναι περήφανος ως Έλληνας για τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Σλούκας έκανε έτσι και σχετική ανάρτηση στα social media, όπου έγραψε: “Ανυπομονώ να φορέσω αυτή την όμορφη φανέλα στο γήπεδο”.

Σε αυτή ανέβασε μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες φοράει ο ίδιος τη νέα φανέλα της ομάδας και ποζάρει μέσα στο μουσείο της Ακρόπολης, όπου και πόζαρε για τη φωτογράφιση της ομάδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση