Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 17:01 Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το φονικό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04/2024).

Το αιματηρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04/2024) είχε ως τραγικό αποτέλεσμα έναν νεκρό και δυο ελαφρά τραυματίες. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων που συνεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Οι δυο είναι οι τραυματίες της συμπλοκής, ένας 23χρονος φαντάρος αλβανικής καταγωγής που πήρε την ελληνική υπηκοότητα και ένας 26χρονος. Επίσης συνελήφθη και ένας 23χρονος ενώ αναζητούνται ο 23χρονος ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και ένας 24χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δολοφόνος έχει ταυτοποιηθεί από τις κάμερες που βρίσκονται στο σημείο καθώς και από βιολογικό υλικό, ενώ τον έχουν κατονομάσει και κάποια από τα μέλη της παρέας. Οι έρευνες για τον δολοφόνο συνεχίζονται με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση