Τέλος εποχής! Ο θρύλος του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 17:13 Τέλος εποχής! Ο θρύλος του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Ένας θρύλος της Γκέτεμποργκ, αλλά και του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπεργκ, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση του ποδοσφαίρου, στην ηλικία των 37 ετών.

Δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και παρότι πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο του παιχνίδι, ο Μάρκους Μπεργκ θεώρησε ότι ήρθε η ώρα για να βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του. Γκέτεμποργκ, Χρόνιγκεν, Αμβούργο, Αϊντχόφεν, Παναθηναϊκός, Αλ Αΐν, Κράσνονταρ και πάλι Γκέτεμποργκ, ήταν οι σταθμοί του διεθνούς Σουηδού επιθετικού, ο οποίος είχε 90 συμμετοχές και 24 γκολ με την Εθνική του ομάδα.

Ο γκολτζής του Παναθηναϊκού

Στον Παναθηναϊκό, ο Μάρκους Μπεργκ πήρε μετεγγραφή το καλοκαίρι του 2013 και έμεινε στην ομάδα μέχρι το 2017, όταν και… οδηγήθηκε στην έξοδο, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων της ΠΑΕ.

Πρόλαβε όμως να γίνει ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του “τριφυλλιού”, μετρώντας 91 επίσημα γκολ και 28 ασίστ σε 150 συμμετοχές και σκοράροντας σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατέκτησε πάντως, μόνο το Κύπελλο Ελλάδας, με μία απίθανη παράσταση του ίδιου, καθώς πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη με 4-1 επί του ΠΑΟΚ, στον τελικό, παίρνοντας την κούπα στο… σπίτι του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση