Γιάννης Αντετοκούνμπο για Λίλαρντ: «Έχοντας έναν παίκτη σαν τον Ντέιμ είναι κάτι απίστευτο»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 21:59 Γιάννης Αντετοκούνμπο για Λίλαρντ: «Έχοντας έναν παίκτη σαν τον Ντέιμ είναι κάτι απίστευτο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην media day των Μιλγούοκι Μπακς, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ και -ΦΥΣΙΚΑ- αναφέρθηκε στην άφιξη του Ντέιμιαν Λίλαρντ στην ομάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την συνύπαρξή του με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Μιλγουόκι Μπακς, αναφέροντας ότι είναι κάτι το απίστευτο που πλέον βρίσκεται στην ομάδα με έναν παίκτης της αξίας του.

«Έχοντας έναν παίκτη σαν τον Ντέιμ στην ομάδα είναι απίστευτο. Θέλει να κερδίσει, είναι πολύ πεινασμένος. Είμαι 10 χρόνια και έχω κάνει πράγματα. Με αυτή την κίνηση υπάρχει μεγάλο hype γύρω από την ομάδα και ο κόσμος θεωρεί ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ανατολή. Πηγαίνοντας στη σεζόν πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Υπάρχει hype γύρω από εμάς και πολύ κουβέντα. Στο τέλος της ημέρας δεν κερδίζεις έναν τίτλο με μια κίνηση. Κερδίζεις μένοντας όρθιος στο τέλος. Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα. Πρέπει να παίξουμε, να είμαστε στην ίδια σελίδα, να γινόμαστε καλύτεροι και να χτίσουμε συνήθειες παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, αλλά να παίζουμε το παιχνίδι» ανέφερε και πρόσθεσε σχετικά με τα όσα λέγονται για τα περί ομάδας νικήτριας.

Από τη μεριά του, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αναφέρθηκε στις συνθήκες που τον οδήγησαν στη νέα του ομάδα, στο πώς… έμαθε ότι θα πάει στο Μιλγουόκι, αλλά και στη συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ήταν μια διαφορετική εμπειρία. Άρχισα να σκέφτομαι την προετοιμασία και απλά περίμενα. Μετά ήρθε μια κλήση από τον ατζέντη μου και μου είπε “Σε αντάλλαξαν στο Μιλγουόκι”. Από τον ήχο της φωνής του κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό. Μετά την κλήση κατάλαβα ότι πάω εκεί. Άρχισα να σκέφτομαι την οικογένειά μου εκεί.

Για πρώτη φορά πανικοβλήθηκα λίγο. Έπρεπε να περάσω λίγο καιρό μόνος μου. Μετά με πήραν τηλέφωνο φίλοι και με ρωτούσαν αν ήταν αλήθεια. Έπειτα άρχισα να σκέφτομαι την ομάδα που θα συναντήσω εκεί. Άρχισα να καταλαβαίνω την ευκαιρία που θα έχω και το πόσο θέλω να κερδίσω. Πάντα είμαι αισιόδοξος και μπαίνοντας σε αυτή την κατάσταση ο ενθουσιασμός με χτύπησε ακόμα περισσότερο ερχόμενος εδώ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες άρχισα να σκέφτομαι την προοπτική του Μιλγουόκι. Μίλησα με τον ατζέντη μου και σίγουρα ενδιαφερόμουν για το Μιλγουόκι. Έχω πει ότι πάντα θα ήθελα να παίξω με τον Γιάννη. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Ξέρω τι παίκτης είναι ο Γιάννης, ξέρει τι παίκτης είμαι εγώ. Θέλω να το δείξω με την παρουσία μου στην ομάδα» ανέφερε.

Για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είμαι παίκτης πικ εν ρολ. Παίζοντας εναντίον του σκεφτόμουν τρόπους να τον μαρκάρω και να τον περιορίσω. Δεν μπορούσα να φανταστώ να έχει την μπάλα στη γραμμή των βολών και να δημιουργεί πλεονέκτημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μαζί του, θα δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες παίζοντας στο πλευρό του».

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση