Ενός λεπτού σιγή για τον Ιωαννίδη πριν από το Άρης-Γκραν Κανάρια, συγκινημένος ο Σιγάλας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 22:05 Ενός λεπτού σιγή για τον Ιωαννίδη πριν από το Άρης-Γκραν Κανάρια, συγκινημένος ο Σιγάλας

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ιωαννίδη σε ηλικία 78 ετών «βύθισε» στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ και πολύ περισσότερο την οικογένεια του Άρη.

 

Φόρεσε τη φανέλα του στη δεκαετία του '70 αλλά ήταν αυτός που την οδήγησε στη "Γη της Επαγγελίας" την επόμενη δεκαετία ως προπονητής. Ο θάνατός του συνδυάστηκε με την επιστροφή του Άρη στα ευρωπαϊκά παρκέ και δη στην πρεμιέρα του στο Eurocup κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γιάννη Ιωαννίδη. 

Ο κόσμος σηκώθηκε για να χειροκροτήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ συγκλονιστική ήταν και η εικόνα του Γιώργου Σιγάλα. Ο "Ράμπο" του ελληνικού μπάσκετ ήταν παίκτης του "Ξανθού" στη δεκαετία του '90 στον Ολυμπιακό και σήμερα είναι βοηθός προπονητή στον Άρη. 

Ο Σιγάλας έδειχνε εμφανώς συγκινημένος στη σκέψη της απώλειας του Ιωαννίδη.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση