Oλυμπιακός: «Αναζητούμε αυτόν που έριξε την κροτίδα, θα του απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο δια βίου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 23:24 Oλυμπιακός: «Αναζητούμε αυτόν που έριξε την κροτίδα, θα του απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο δια βίου»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της θέλησε να γνωστοποιήσει πως διεξάγονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος που έριξε την κροτίδα στον Χουάνκαρ στο πρόσφατο ντέρμπι των δυο ομάδων και που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί.

Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση τονίζει πως θα γίνουν τα πάντα προκειμένου να βρεθεί ο υπαίτιος και μάλιστα θα του απαγορέψει την είσοδο στο «Καραϊσκάκης» για πάντα, σε μορφή τιμωρίας για την πράξη του.

Η τοποθέτηση του Ολυμπιακού 

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά από τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο “Γ. Καραϊσκάκης”».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση