Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Πήρε «φωτιά» το λιμάνι της Μασσαλίας από τους οπαδούς της Ένωσης και των γηπεδούχων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 17:37 Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Πήρε «φωτιά» το λιμάνι της Μασσαλίας από τους οπαδούς της Ένωσης και των γηπεδούχων

Πανζουρλισμός από τους φίλους της ΑΕΚ στη Μασσαλία, το βράδυ της Τετάρτης (25.10), παραμονές του “μεγάλου” αγώνα της ομάδας με την Μαρσέιγ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το Μαρσέιγ – ΑΕΚ έχει ένα ιδιαίτερο -φιλικό- χαρακτήρα, ελέω της αδελφοποίησης ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς των δύο συλλόγων.

Πάνω από 4.000 φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στις κερκίδες του «Βελοντρόμ», το οποίο θα είναι κατάμεστο. Παραμονές του “μεγάλου” αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στήθηκε ένα εκπληκτικό “πάρτι” στην Μασσαλία, από τους φίλους των δύο ομάδων.

Στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ έκαναν την εμφάνισή τους, για να γιορτάζουν την συνύπαρξή τους. Τραγούδια, συνθήματα και καπνογόνα.. ένα πανηγυρικό κλίμα, με την αστυνομία να έχει έντονη παρουσία.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι… εξαιρετικά φιλική απόψε το απόγευμα, με την πλευρά της ΑΕΚ -όμως- να έχει τονίσει πως θα πρέπει να υπάρξει και η απαραίτητη προσοχή από όλους!

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση