Ντυμένος Hulk πήγε ο Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου αφού διέλυσε τους Χιτ – «Μην φοβάστε»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 09:12 Ντυμένος Hulk πήγε ο Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου αφού διέλυσε τους Χιτ – «Μην φοβάστε»

Ο «Greek Freak» τίμησε το Halloween – Έβαλε 33 πόντους – Δείτε βίντεο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες καθώς επικράτησαν με 122-118 των Μαϊάμι Χιτ στο «Fiserv Forum» και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο NBA με 2-1, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί την πιο ολοκληρωμένη εμφάνισή του ως τώρα στη σεζόν, ενώ συμπλήρωσε μια 10ετία από το ντεμπούτο του στο «μαγικό κόσμο».

Ο «Greek Freak» γιόρτασε στο Halloween εντός κι εκτός παρκέ. Μέσα σε αυτό ήταν… τρομακτικός για την άμυνα των Χιτ.

Σε σχεδόν 32 λεπτά, ο Έλληνας σούπερ πήρε τα «ελάφια» στην… πλάτη και τα καθοδήγησε στη νίκη με 33 πόντους (11/21 σουτ, 1/3 τρίποντα, 8/11 ελεύθερες βολές), ενώ μάζεψε επτά ριμπάουντ, είχε δύο ασίστ κι ένα μπλοκ κι έπαιξε πολύ καλή άμυνα.

Το ματς σήμαινε πολλά για εκείνον καθώς οι Χιτ απέκλεισαν τους Μπακς την περασμένη σεζόν στα playoffs.

Στο πλάι του ανέκαμψε κι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ που έβαλε 25 πόντους και ήταν κι εκείνος σημαντικός ώστε οι Μπακς να πάρουν τη νίκη. Από τους Μαϊάμι Χιτ έλαμψε ο Τάιλερ Χίρο με 35 πόντους, ενώ ο αστέρας τους Τζίμι Μπάτλερ σημείωσε μόλις 13.

«Με ποιά φωνή να μιλήσω;»

Εκτός παρκέ, ο 28χρονος φόργουορντ διάλεξε να ντυθεί Hulk για το Halloween, φορώντας τις γροθιές και τη μάσκα του alter ego του Μπρους Μπάνερ. Μετά το ματς έγραψε στα social media τη διάσημη ατάκα του Hulk: «Hulk Smash» βάζοντας δίπλα – δίπλα μια φωτογραφία του μεταμφιεσμένος κι άλλη μια να δείχνει τη δύναμή του στον αγωνιστικό χώρο.

Μεταμφιεσμένος πήγε και στη συνέντευξη Τύπου σκορπώντας τα γέλια στους εκπροσώπους του Τύπου. «Τι έχουμε; Μην φοβάστε, πάμε… Θέλετε τη φωνή του Hulk ή τη φωνή του Γιάννη;» ρώτησε κι έπειτα άρχισε να αναλύει το παιχνίδι και τι έκανε σωστά η ομάδα του ώστε να επικρατήσει, αλλά και πως εξελίσσονται οι Μπακς και η συνεργασία του με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση