Σταθερά στο νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 12:26 Σταθερά στο νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Νούμερο ένα συνεχίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανδρών, που διατηρεί η ATP, αφήνοντας πάλι στη δεύτερη θέση του κόσμου τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την πλευρά του, παρέμεινε στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης παρά την εντυπωσιακή του πορεία μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά τένις Masters 1000 του Παρισιού.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στη διοργάνωση ATP Finals, όπου συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι τενίστες της χρονιάς. Το ATP Finals είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 12 ως τις 19 Νοεμβρίου στο «Pala Alpitour» του Τορίνο. Πέραν του «Στεφ» έχουν περάσει και οι: Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ, Ντανίλ Μεντβέντφ, Γιανίκ Σίνερ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χόλγκερ Ρούνε.

Η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

  1. Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) 11.445 βαθμοί
  2. Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) 8.455
  3. Ντανίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) 7.200
  4. Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία) 5.490
  5. Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) 5.205
  6. Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) 4.435
  7. Κάσπερ Ρούουντ (Νορβηγία) 3.625
  8. Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) 3.585
  9. Τέιλορ Φριτζ (ΗΠΑ) 3.500
  10. Χόλγκερ Ρούνε (Δανία) 3.460

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση