Εθνική Ελλάδας: Με Κωνσταντέλια οι κλήσεις του Πογέτ για Γαλλία και Νέα Ζηλανδία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 11:17 Εθνική Ελλάδας: Με Κωνσταντέλια οι κλήσεις του Πογέτ για Γαλλία και Νέα Ζηλανδία

Γνωστές έγιναν οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου με τη Γαλλία στην Opap Arena για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, αλλά και τη φιλική αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη.

Στις κλήσεις του Πογέτ υπάρχουν νέα ονόματα σε σχέση με την τελευταία φορά, με τον Ουρουγουανό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να καλεί τον Κωνσταντέλια και τον Βαγιαννίδη.

Αμφότεροι πραγματοποιούν σπουδαίες εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, αποτελώντας δύο από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι κλήσεις του Πογέτ για τα παιχνίδια με Γαλλία και Νέα Ζηλανδία: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση