Αλεχάντρο Γκαρνάτσο: Έδωσε τα παπούτσια που φορούσε στο γκολ με «ψαλιδάκι» σε πιτσιρικά που ξέσπασε σε κλάματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 21:28 Αλεχάντρο Γκαρνάτσο: Έδωσε τα παπούτσια που φορούσε στο γκολ με «ψαλιδάκι» σε πιτσιρικά που ξέσπασε σε κλάματα

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πέτυχε ένα συγκλονιστικό γκολ την Κυριακή (26.11) με “ψαλιδάκι” στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον (0-3). Λίγες ώρες μετά, ο παίκτης των “κόκκινων διαβόλων” έκανε έναν πιτσιρικά να δακρύσει, με το δώρο που του έκανε.

Ο Αλεχάντρο Γκαρντάσο σκόραρε με ένα απίθανο γκολ με ανάποδο ψαλίδι, για το 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Έβερτον και έθεσε υποψηφιότητα για το κορυφαίο γκολ της χρονιάς.

Λίγες ώρες μετά, προχώρησε σε μια υπέροχη κίνηση προς έναν πιτσιρικά φίλο της Γιουνάιτεντ. Ο μικρός περίμενε τον Αργεντίνο μετά την προπόνηση της ομάδας και του είπε πως το γκολ που έβαλε κόντρα στην Έβερτον ήταν το καλύτερο γκολ που είχε δει ποτέ.

Ο Γκαρντάσο όχι μόνο χάρηκε με τα λόγια του μικρού φίλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αποφάσισε να του δώσει τα παπούτσια που φορούσε όταν σκόραρε αυτό το πανέμορφο τέρμα , ο οποίος -με τη σειρά του- ξέσπασε σε κλάματα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση