Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 19:10 Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-2: Βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Πανσερραϊκός πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (2-0), ένα αποτέλεσμα που τον έφερε με… ενάμισι βήμα πριν τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα κατάφερε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» κόντρα στον Πανσερραϊκό και ηττήθηκε με 2-0, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έχει καταργηθεί.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του, αλλά είχε ανούσια υπεροχή. Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτό που «σόκαρε» τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας το 0-1 στο 38’. Ο Μασαρίποφ με ωραία κάθετη μοίρασε στον Τομάς και αυτός με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι… ουρανοί άνοιξαν στην Τρίπολη στην επανάληψη, ο Αστέρας προσπάθησε να έχει την ίδια εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος, αλλά ο Πανσερραϊκός όχι μόνο διαχειρίστηκε σωστά την πίεση που δέχθηκε, αλλά έφτασε και σε δεύτερο γκολ, στο 58’. Μετά από μπαλιά του Χατζηστραβού, ο Σοφιανός έκανε το 0-2, με ωραίο πλασέ.

Στην κορυφαία του στιγμή για να μειώσει στο σκορ (72’) ο Αστέρας Τρίπολης είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Βαλιέντε, μετά και από επέμβαση του Κατσίκα.

 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση