Μάντσεστερ Σίτι: Πρόστιμο 120.000 λίρες στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα για «απρέπεια» προς διαιτητή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 22:28 Μάντσεστερ Σίτι: Πρόστιμο 120.000 λίρες στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα για «απρέπεια» προς διαιτητή

Πρόστιμο 120.000 λιρών επιβλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), επειδή οι ποδοσφαιριστές της περικύκλωσαν τον διαιτητή κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας (3-3) εναντίον της Τότεναμ στην Premier League.

Αρκετοί παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι κύκλωσαν τον διαιτητή Σάιμον Χούπερ στο παιχνίδι στις 3 Δεκεμβρίου, επειδή σταμάτησε το παιχνίδι ενώ ο Τζακ Γκρίλις έβγαινε σε θέση τετ α τετ, δίνοντας ένα φάουλ στον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έκανε την ασίστ στη συνέχεια.

«Η Μάντσεστερ Σίτι FC παραδέχτηκε ότι απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι παίκτες της που συμπεριφέρθηκαν με απρεπή τρόπο κατά τη διάρκεια του 94ου λεπτού. Μια ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή επέβαλε αυτήν την κύρωση μετά από ακρόαση», ανακοίνωσε σήμερα (18/12) η FA.

Πηγή: NewsIt

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση