Super League 1: Το σόου με τα 6 γκολ του ΠΑΟΚ και τα highlights από τις «γκέλες» ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 10:03 Super League 1: Το σόου με τα 6 γκολ του ΠΑΟΚ και τα highlights από τις «γκέλες» ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ ήταν “σαρωτικός” στην έδρα της Κηφισιάς και πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής με το 6-0 στη 15η “στροφή” της Super League 1, η οποία περιελάμβανε σημαντικά αποτελέσματα για την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί του Βόλου και είναι πλέον, μόνος δεύτερος στη βαθμολογία της Super League 1, πίσω από τον ΠΑΟΚ, αφού εκμεταλλεύτηκε τις “γκέλες” της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ από λάθος του Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, μένοντας στο 2-2, ενώ στην ισοπαλία “κόλλησε” και ο Ολυμπιακός, με το 0-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Σπουδαία νίκη πήρε από την πλευρά του, ο Αστέρας Τρίπολης με 2-0 στην έδρα του ΟΦΗ και έκανε “άλμα” προς την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα στη 15η αγωνιστική

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Άρης – Λαμία 2-2

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0

Δείτε τα highlights του αγώνα

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 2-2

Δείτε εδώ τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Κηφισιά – ΠΑΟΚ 0-6

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-0

Δείτε τα highlights του αγώνα

H βαθμολογία της Super League 1

ΠΑΟΚ 35
Παναθηναϊκός 34
ΑΕΚ 32
Ολυμπιακός 32*
Άρης 24
Αστέρας Τρίπολης 20
Λαμία 17
Ατρόμητος 16
ΟΦΗ 15
Βόλος 14
Πανσερραϊκός 14
Κηφισιά 11
Παναιτωλικός 11
ΠΑΣ Γιάννινα 9
*Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός, ενώ έχει και ένα μηδενισμό.

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση