ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με κόσμο το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στην Super League

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 18:57 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με κόσμο το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στην Super League

To μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 23η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί με κόσμο, καθώς στο Δ.Σ της λίγκας όρισε η αναμέτρηση να γίνει το διήμερο 17-18 Φλεβάρη, ημερομηνία που θα έχουν λήξη τα μέτρα της κυβέρνησης για το κλείσιμο των γηπέδων.

Συγκεκριμένα στο Δ.Σ της Super League που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/12 ενέκρινε κατά πλειοψηφία την τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων του πρωταθλήματος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου, ημερομηνία στην οποία θα έχουν λήξει τα μέτρα της κυβέρνηση για λουκέτο στις εξέδρες των γηπέδων.

Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό όχι όμως και αυτό με τον Ολυμπιακό, σε μια άκρως ευχάριστη είδηση για τους «ασπρόμαυρους».

Παράλληλα, αποφασίστηκε να διεξαχθεί και μία εμβόλιμη αγωνιστική στις 28-29 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει πως τα playoffs θα ξεκινήσουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου όπως αρχικά είχε οριστεί.

23η αγωνιστική
ΑΕΚ – Κηφισιά
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
Ατρόμητος – Άρης
Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση