Ολυμπιακός: Επίσημα στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Γκουστάβο Σκάρπα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 10:40 Ολυμπιακός: Επίσημα στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Γκουστάβο Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν κατάφερε να δείξει την αξία του στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός άναψε το “πράσινο φως” για τη μετεγγραφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Μετά από μόλις 7 συμμετοχές στην ελληνική Super League 1, ο Σκάρπα αποτελεί κι επίσημα παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με την Ατλέτικο Μινέιρο να τον ανακοινώνει ως… δώρο από τον Άγιο Βασίλη, με φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάνει skateboard.

“Το δώρο από τον Άγιο Βασίλη απαντήθηκε. Ο 29χρονος μέσος, κορυφαίος παίκτης του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος του 2022, υπέγραψε με την ομάδα έως τον Δεκέμβριο του 2027. Στα προηγούμενα χρόνια έπαιξε σε Παλμέιρας, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ολυμπιακό. Πάμε μαζί Σκαρπίνια!”, γράφει η ανάρτηση της Μινέιρο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση