Ολυμπιακός: Στον «αέρα» Κίνι και Ιμπόρα ενόψει Ιανουαρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 13:41 Ολυμπιακός: Στον «αέρα» Κίνι και Ιμπόρα ενόψει Ιανουαρίου

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε μετεγγραφές για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, αλλά θα υπάρξουν σίγουρα και αποχωρήσεις, με τους Κίνι και Βιθέντε Ιμπόρα να βρίσκονται στον “αέρα”.

Κίνι και Ιμπόρα αποτέλεσαν τις πρώτες μετεγγραφές του Αντόνιο Κορδόν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πείσουν για την αξία τους στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα αμφότεροι να είναι πιθανό να αποχωρήσουν στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη λύσει τη συνεργασία του με τον Σκάρμπα, ενώ δεδομένη θεωρείται και η αποχώρηση των Νίκολας Φρέιρε και Όλα Σολμπάκεν, με τους δύο Ισπανούς να ακολουθούν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες των Πειραιωτών.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση