«Ο Νταβίντ Κάρμο υπογράφει στον Ολυμπιακό σε μια – δυο ημέρες» γράφουν στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 13:00 «Ο Νταβίντ Κάρμο υπογράφει στον Ολυμπιακό σε μια – δυο ημέρες» γράφουν στην Τουρκία

Το όνομα του Νταβίντ Κάρμο φαίνεται πως παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα μάλιστα, με όσα αναφέρονται από την Τουρκία, έρχονται σημαντικές εξελίξεις με την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού.

Ο Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο βρέθηκε στο “στόχαστρο” της Φενέρμπαχτσε, κατόπιν πρότασης του αθλητικό διευθυντή του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, Μάρκο Μπράνκο. Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα “fotospor.com” τα εσωτερικά προβλήματα στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης δεν επιτρέπουν στο ντιλ αυτό να προχωρήσει και “… Κάρμο θα υπογράψει στον Ολυμπιακό σε μια ή δύο ημέρες”

Ο πανύψηλος 24χρονος Πορτογάλος στόπερ (1.96μ) εμφανίζεται να αποτελεί εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Μπράγκα, πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2022 στην Πόρτο έναντι 22 εκατ. ευρώ.

Στους “δράκους” δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Κάρμο, θα σημάνει πιθανότατα και το “σπάσιμο” του δανεισμού και με τον Τζάκσον Πορόσο, ο οποίος αγωνίστηκε λίγο, χωρίς να εντυπωσιάσει.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση