FIFA Best Awards: Το αδιανόητο ψαλίδι εκτός περιοχής που πήρε το βραβείο Puskas

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 23:01 FIFA Best Awards: Το αδιανόητο ψαλίδι εκτός περιοχής που πήρε το βραβείο Puskas

Ο Βραζιλιάνος χαφ της Μποταφόγκο SP, Γκιγιέρμε Μαντρούγκα, πήρε το βραβείο Puskas για το καλύτερο γκολ του 2023 για το μαγικό εκτός περιοχής ψαλίδι που είχε βάλει σε ματς Β' Βραζιλίας.

Σε... βραζιλιάνικα χέρια το Puskas! Στο πλαίσιο των FIFA Best Awards ο 23χρονος μέσος Γκιγιέρμε Μαντρούγκα πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ του 2023. Στις 27 Ιουνίου ο Βραζιλιάνος χαφ της Μποταφόγκο SP έπιασε αδιανόητο ψαλίδι στο παιχνίδι με τη Νοβοριζοντίνο για τη Β' Κατηγορία της χώρας του καφέ και η... μαγική του ενέργεια είχε και ουσία, καθώς η μπάλα «τίναξε» τα αντίπαλα δίχτυα.

 

Ο Μαντρούγκα άφησε στη δεύτερη θέση το μαγικό γκολ που είχε βάλει ο Χούλιο Ενσίσο της Μπράιτον κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι με τρομερό μακρινό σουτ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση