Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μεντιλίμπαρ - Πιάνει άμεσα δουλειά ενόψει Φερεντσβάρος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 12:21 Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μεντιλίμπαρ - Πιάνει άμεσα δουλειά ενόψει Φερεντσβάρος

Ο Βάσκος τεχνικός βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, ενώ παρακολούθησε τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος πιάνει άμεσα δουλειά, ενώ θα καθίσει στον πάγκο το παιχνίδι του Conference League, την Πέμπτη, κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρακολούθησε από κοντά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και πριν τη σέντρα είχε τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει μαζί του 2 συνεργάτες. Τον πολύ έμπιστό του, Τόνι Ρουίθ, που τον θεωρεί κάτι παραπάνω από γυμναστή και τον είχε μαζί του από το 2002 (σε αρκετές ομάδες φυσικά) έως και σήμερα.

Επίσης τον Φρανκ Ρίκο, τον οποίο είχε βοηθό του και στη Σεβίλλη. Αναμενόταν δε να έχει και αναλυτή. Σε επίπεδο ανθρώπων του staff στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγριογιάννης επανέρχεται ως προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα. Ο Μεντιλίμπαρ από μέρους του ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία. Γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1961, στην πόλη Zaldibar, ο Βάσκος τεχνικός αναλαμβάνει τον Θρύλο προερχόμενος από τη Σεβίλλη, με την οποία τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το Europa League.

Έχει κοουτσάρει σε 468 παιχνίδια σε επίπεδο LaLiga, με θητεία σε Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Λεβάντε, Έιμπαρ, Αλαβές και Σεβίλλη.

Ο 63χρονος τεχνικός πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στα τμήματα υποδομής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό αγώνα, το 2009.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζει στην οικογένειά της τον κ. Μεντιλίμπαρ.
 

 

Πηγή: Gazzetta

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση