Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 14:04 Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας

Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας ευχαριστεί θερμά την εξαίρετη ιατρό - οφθαλμίατρο κ. Λιάσκα Αλίκη, με ένα πλούσιο και εξειδικευμένο βιογραφικό, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου μας Αγγελάκη Παναγιώτη και έδειξε το φιλάνθρωπο χαρακτήρα της.

Επισκέφθηκε, προς τιμήν της, το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και εξέτασε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας. Τέτοιες δράσεις, στις προκλητικές συνθήκες της καθημερινότητας,  αναδεικνύουν την ενσυναίσθηση  για τις ανάγκες του πλησίον, την αλληλοβοήθεια και την έμπρακτη υποστήριξη στην ευαίσθητη ομάδα των συνανθρώπων μας. Αποτελούν απόδειξη ότι οι μαθητές μας δεν είναι μόνοι, οικοδομούν την ελπίδα και τη συνέχεια για το μέλλον, για μια κοινωνία που θα κάνει την αγάπη πράξη.

 Ευχαριστούμε θερμά και πολλά συγχαρητήρια!  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση