Live η κλήρωση του Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μαθαίνουν αντίπαλο στη φάση των «16» της διοργάνωσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 13:59 Live η κλήρωση του Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μαθαίνουν αντίπαλο στη φάση των «16» της διοργάνωσης

Κλήρωση στο Conference League στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μαθαίνουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι μοναδικές ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη και το μεσημέρι της Παρασκευής (23.02.2024) θα μάθουν -μέσα από την κλήρωση του Conference League– την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες απ’ την ίδια χώρα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Μαρτίου 2024 στο δρόμο προς τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου 2024 στην “OPAP Arena” της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος, ενώ ο ΠΑΟΚ θα είναι φιλοξενούμενος στο πρώτο ματς. Ο “δικέφαλος του Βορρά” βρίσκεται σε αυτή τη φάση, έχοντας πάρει την πρωτιά στον όμιλό του. Οι Πειραιώτες τερμάτισαν δεύτερη στη φάση των γκρουπ και βρίσκονται στους “16”, έχοντας αποκλείσει την Φερεντσβάρος, σε διπλά παιχνίδια.

Οι “16” του Conference League που μπαίνουν στην κλήρωση:

ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΜΙΛΩΝ (ΙΣΧΥΡΟΙ)

Άστον Βίλα (Αγγλία)

Μπριζ (Βελγιο)

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

Φιορεντίνα (Ιταλία)

Λιλ (Γαλλία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ PLAY-OFF (ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ)

Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

Άγιαξ (Ολλανδία)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Σερβέτ (Ελβετία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

Μόλντε (Νορβηγία)

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο)

Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση