ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-1: Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες με «χαμένους» τους γηπεδούχους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 21:50 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-1: Μοιρασιά στους Ζωσιμάδες με «χαμένους» τους γηπεδούχους

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον Παναιτωλικό, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα πόντο, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο το τελικό 1-1 είχε ως αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μοιραστούν από ένα βαθμό, αποτέλεσμα που ευνοεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο ΠΑΣ παράμεινε στην τελευταία θέση της Super League με 19 βαθμούς και αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για υποβιβασμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, με τους Ηπειρώτες να είναι ελαφρώς καλύτεροι.

Μάλιστα στο 25΄ο συνήθης ύποπτος Πέδρο Κόντε έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ, με τον Ισπανό επιθετικό να σκοράρει, έπειτα από όμορφη πάσα του Σόρια.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Παναιτωλικό στην επανάληψη να καταφέρνει να βρει το γκολ της ισοφάρισης χάρη στον Ντίας στο 70΄.

Το 1-1 έμεινε αμετάβλητο έως το τέλος της αναμέτρησης, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα πόντο.

Ωστόσο κερδισμένος ήταν ο Παναιτωλικός, καθώς παρέμεινε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας +2 από την προ τελευταία Κηφισιά και +5 από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (78′ λ. τρ. Τσαούσης), Τζίνο (87′ Ροσάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (70′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71′ Λεό), Κόντε.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μλάντεν (55′ Πέρες), Ταμπίντζε, Μαυρίας, Χουάνπι (87′ Λιάβας), Τσιγγάρας (66′ Λομόνακο), Χατζηθεοδωρίδης (66′ Ντουάρτε), Τορεχόν, Ντίαζ (87′ Μπακάκης), Καρέλης.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση