Νέα διαμαρτυρία των κατοίκων του Κόμματος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 10:09 Νέα διαμαρτυρία των κατοίκων του Κόμματος Λαμίας

Ενόψει της λειτουργίας του Ε65…

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους κατοίκους του Κόμματος Λαμίας, σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 5;00’ το απόγευμα στον κυκλικό κόμβο πλησίον της Κοινότητας, ενόψει της λειτουργίας του νότιου τμήματος του Ε65 που περιλαμβάνει και τον ανισόπεδο κόμβο σύνδεσης με τον ΑΘΕ.

Μάλιστα χθες οι κάτοικοι της Κοινότητας μαζί με άλλους φορείς, πραγματοποίησαν εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, με θέμα “ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ”, παρουσιάζοντας σχετικά στοιχεία.

Το κάλεσμα από τους πλημμυροπαθείς του Κόμματος Λαμίας:

«Σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου στις 5 το απόγευμα όλοι στο συλλαλητήριο-διαμαρτυρία στο κυκλικό κόμβο κοντά στο Κόμμα (6ο χλμ ΠΕΟ Λαμίας -Αθήνας).

Ο ανισόπεδος κόμβος Λαμίας του Ε65, που θα δοθεί στην κυκλοφορία αύριο μαζί με τον κεντρικό άξονα είναι καταστροφικός για όλο τον κάμπο της Λαμίας, όπως περίτρανα αποδείχτηκε και μέσα στις δικαστικές αίθουσες και στην πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση χθες Κυριακή στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων.Η παράδοσή του στην κυκλοφορία είναι παράνομη αφού δεν έχουν τελεσιδικήσει οι αγωγές και μηνύσεις που έχουν γίνει κατά των κατασκευαστών και του Δημοσίου για κακοτεχνία στην κατασκευή που βάζει ταφόπλακα στον κάμπο της Λαμίας και οδηγεί σε μαρασμό τα χωριά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση