Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Γλύτωσαν την ήττα στο φινάλε οι Περιστεριώτες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 19:27 Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Γλύτωσαν την ήττα στο φινάλε οι Περιστεριώτες

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες, Ατρόμητος και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο Ατρόμητος με γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης, γλύτωσε την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι άουτ για την Super League. Το παιχνίδι γενικότερα δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.
Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 18΄ όταν ο Κόστα Άλεξιτς με κεφαλιά αξιοποίησε το φάουλ που εκτέλεσε ο Αμρ Ουάρντα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου για το 0-1.
Γενικότερα στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εικόνα στο γήπεδο και κατάφεραν να σκοράρουν στην μεγαλύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής του Ατρομήτου Σάσα Ίλιτς, να κάνει τρεις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους, προκειμένου να η ομάδα του να γίνει πιο επιθετική.
Μάλιστα στο 46΄ο Ρομπάιγ μετά όμορφη προσπάθεια σημάδεψε το δοκάρι του Πανσερραϊκού, με τους γηπεδούχους να δείχνουν τις προθέσεις του με το καλησπέρα.
Παρόλα αυτά ο Πανσερραϊκός κατάφερε να «ρίξει» τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψει στον Ατρόμητο να γίνει απειλητικός.


Ωστόσο στο 90+4 μετά από κακή έξοδο του Αντριάν Χοβάν, ο Γιώργος Τζοβάρας με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τον Ατρόμητο στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.
Με αυτό το αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες που βρίσκονται στην πρώτη θέση των πλέι άουτ έφτασαν τους 33 πόντους, με τα «λιοντάρια» από την πλευρά τους να έχουν 31 και να απομακρύνονται περισσότερο από τους διώκτες τους.
Ατρόμητος(Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46′ Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46′ Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62′ Τζοβάρας), Βέργος, Ντιρκς (46′ Βρακάς).
Πανσερραϊκός(Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66′ Γούλερι), Ουάρντα (90+3′ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66′ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς
Πηγή: newsit.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση