ΑΕΚ: Ακυρώθηκαν 55 διαρκείας κατόχων που προσπάθησαν να περάσουν άτομα στην OPAP Arena που δεν είχαν εισιτήριο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 14:01 ΑΕΚ: Ακυρώθηκαν 55 διαρκείας κατόχων που προσπάθησαν να περάσουν άτομα στην OPAP Arena που δεν είχαν εισιτήριο

«Το σύστημα ασφαλείας της OPAP Arena επιτρέπει άμεσα τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων».

Ακυρώνει τα διαρκείας σε 55 κατόχους που προσπάθησαν να βάλουν απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ άτομα που δεν είχαν εισιτήριο η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μέσω ανακοίνωσης, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν γνωστό ότι προέβησαν σε αυτήν την κίνηση και προειδοποιεί ότι «σε περίπτωση που την επόμενη περίοδο εντοπιστούν ξανά να προσπαθούν να περάσουν μαζί τους άτομα χωρίς εισιτήριο, τότε θα τους στερηθεί δια παντός το δικαίωμα να αγοράζουν διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως και ονομαστικά απλά εισιτήρια».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, εντοπίστηκαν συνολικά 55 περιπτώσεις στις οποίες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προσπάθησαν να περάσουν μαζί τους στο γήπεδο πρόσωπα που δεν είχαν εισιτήριο.

Όπως έχουμε καταστήσει σαφές, το σύστημα ασφαλείας της OPAP Arena επιτρέπει άμεσα τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων. Ως εκ τούτου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως τα διαρκείας των συγκεκριμένων κατόχων ακυρώνονται για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν.

Για τους συγκεκριμένους κατόχους διαρκείας, όπως και για όσους έχουν εντοπιστεί σε προηγούμενα παιχνίδια και τα εισιτήρια τους έχουν ακυρωθεί ήδη για το υπόλοιπο της σεζόν, ανακοινώνουμε πως σε περίπτωση που την επόμενη περίοδο εντοπιστούν ξανά να προσπαθούν να περάσουν μαζί τους άτομα χωρίς εισιτήριο, τότε θα τους στερηθεί δια παντός το δικαίωμα να αγοράζουν διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως και ονομαστικά απλά εισιτήρια.

Ειλικρινά ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μη χρειαστεί να συμβεί. Η ΑΕΚ σας χρειάζεται και σας θέλει όλους κοντά της. Όμως, αυτό πρέπει να γίνεται με τις προϋποθέσεις που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για την προστασία της ομάδας και την ασφάλεια όλων μας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση