Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - Ξανακαταθέτει το παιδί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 13:10 Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - Ξανακαταθέτει το παιδί

Νέες εξελίξεις αναμένονται έως και αύριο στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. «Μη μας ενοχλείτε, έχουμε πολλή δουλειά» είναι το μήνυμα από τους αξιωματικούς του τμήματος ανηλίκων που, ουσιαστικά., προαναγγέλλει εξελίξεις.

Και ενώ σήμερα (01.11.2022) έγινε γνωστό ότι στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν χθες ακόμη δυο άνδρες για να καταθέσουν ότι είχαν μιλήσει, μέσω της εφαρμογής που χρησιμοποιούσε, όπως κατηγορείται, ο Ηλίας Μίχος για να κλείνει τις συναντήσεις των επίδοξων βιαστών με τη 12χρονη από τον Κολωνό, δεν αποκλείεται το παιδί να μεταφερθεί ξανά στη ΓΑΔΑ για να δώσει και νέα κατάθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού που βρίσκεται στο επίκεντρο της φρικιαστικής υπόθεσης στον Κολωνό θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν και εξελίξεις.

Πέρα από την κατάθεση, δεν αποκλείεται το 12χρονο παιδί να κληθεί για να αναγνωρίσει υπόπτους για τη σεξουαλική κακοποίησή της. 

Οι δυο άνδρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, εμφανίστηκαν τη Δευτέρα στη ΓΑΔΑ και ενημέρωσαν τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση ότι στην εφαρμογή Blindchat είχαν μιλήσει με άτομο που “μοιάζει” με τη 12χρονη. 

Αφού κατέθεσαν ενόρκως, αφέθηκαν ελεύθεροι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση