Εκεί που γίνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής θα γίνει η δίκη για το Μάτι - Παρέμβαση Τσιάρα μετά τις εικόνες ντροπής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 18:20 Εκεί που γίνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής θα γίνει η δίκη για το Μάτι - Παρέμβαση Τσιάρα μετά τις εικόνες ντροπής

Μετά τις εικόνες ντροπής που καταγράφηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αποφασίστηκε τελικά-σήμερα-μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, η διεξαγωγή της δίκης στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας.

Η απόφαση λήφθηκε σε σημερινή σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή του προϊσταμένου του Εφετείου Αθηνών Δημήτρη Οικονόμου, του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών Χριστόφορου Λινού και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών,  Αντώνη Ελευθεριάνου.

Στην αίθουσα τελετών ήδη διεξάγεται  η επίσης πολυπρόσωπη και πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η απόφαση ελήφθη με δεδομένη τη δικονομική πρόοδο που έχει συντελεστεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς και με τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων ότι ο αριθμός των συνεδριάσεων, που θα ανέρχεται  σε τουλάχιστον 12 ανά μήνα δεν θα οδηγήσουν σε παρέλκυση και καθυστέρηση της εκδίκασης της υπόθεσης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση