Ο ΟΑΣΘ ξεπροβόδισε εργαζόμενο που συνταξιοδοτείται με κόρνες και ένα μονοπάτι από αστικά λεωφορεία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 15:10 Ο ΟΑΣΘ ξεπροβόδισε εργαζόμενο που συνταξιοδοτείται με κόρνες και ένα μονοπάτι από αστικά λεωφορεία

Ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός συγκίνησε τον επί 34 έτη εργαζόμενο που ανοίγει νέα σελίδα στη ζωή του

Περπατώντας στο μονοπάτι που σχημάτισαν με αστικά λεωφορεία στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης και υπό τον ήχο συνεχιζόμενων κορναρισμάτων, ο Ραφαήλ Λαζάρου, αποχαιρέτισε το πόστο του στον Οργανισμό ύστερα από 34 χρόνια.

Ο συνταξιούχος, πλέον, κ. Λαζάρου ξεκίνησε το νέο κεφάλαιο στη ζωή του με τη διοίκηση, τους οδηγούς και τους τεχνίτες, να του εύχονται καλή αρχή.

Χωρίς να κρύβει την έκπληξη και τη συγκίνησή του για τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο με τον οποίο οι συνάδελφοί του τον ξεπροβόδισαν στη νέα του ζωή, ο Ραφαήλ Λαζάρου, ο οποίος για περισσότερα από 30 χρόνια επισκεύαζε οχήματα του οργανισμού, πέρασε σήμερα για τελευταία φορά, ως εργαζόμενος τουλάχιστον, την πύλη του αμαξοστασίου του ΟΑΣΘ στον Φοίνικα.

Παρόντες στο ιδιαίτερο αυτό πάρτι αποχαιρετισμού ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και ο γενικός γραμματέας του Συνδικάτου των Εργαζομένων του οργανισμού Αλέξης Γεωργιάδης.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση